Logo ZaligeZoetigheden

ZaligeZoetigheden
home taarten minicakes overig assortiment workshops en feestjes prijzen


Stapeltaart

Bruidstaarten

Taart op maat - kindern en volwassenen

Workshops & Feestjes

Workshops

Samen met een groepje gezellig, creatief bezig zijn en zelf een mooie taart maken?

Bij ons kunt u ook terecht voor een workshop basistaart. Heeft u zelf een locatie en minimaal 4 personen dan kunt u door ons een gezellige workshop laten verzorgen. Tijdens deze workshop leert u om een taart te vullen, af te smeren met botercrème, de marsepein te kleuren en vervolgens de taart hiermee te bekleden. keuken taart

Daarna gaat u aan de slag om de taart te decoreren zodat u aan het eind van de avond met een mooie taart naar huis gaat. Voor de taart, vulling, marsepein en alle overige benodigde materialen wordt gezorgd. De workshop duurt ongeveer 2 ½ tot 3 uur.

Indien u zelf geen ruimte heeft kan in overleg voor een locatie worden gezorgd. De kosten voor deze workshop bedragen € 39,50 per persoon. Dit is inclusief reiskosten bij een afstand tot 15 kilometer. Indien de afstand meer dan 15 kilometer enkele reis bedraagt, rekenen wij € 0,19 per kilometer extra.

kinderfeestje kindertaarten creatief kinderfeest

Kinderfeestjes

Bent u voor uw dochter of zoon op zoek naar een bijzonder kinderfeestje bij u thuis, ook dan bent u bij ZaligeZoetigheden aan het juiste adres.

taarten maken met kinderen

De kinderen vullen een taartje van 15 cm doorsnede, smeren deze af met botercrème en bekleden de taart met marsepein. Oudere kinderen mogen de marsepein zelf kleuren. Hierna mogen de kinderen de taart decoreren met behulp van diverse uitstekers. De kinderen gaan allemaal naar huis met een leuke, zelf gemaakte taart. Voor alle materialen wordt gezorgd.

De prijs per kind bedraagt € 20,-. Dit is inclusief alle materialen.

Monique Marcelis Doesburgstraat 62
5043 GD Tilburg

Tel: 06 - 44 310 316

ZaligeZoetigheden

Contact Monique Marcelis

Foto albums